Mesto za reklamu
  1. 02. 2020.

Најбољи тенисер Србије и света Новак Ђоковић убедљиво је надиграо Филипа Колшрајбера са 2:0 (6:3; 6:1), у другом колу турнира у Дубаију. У четвртфиналу противник нашег тенисера биће Рус Карен Хачанов, 17. тенисер на листи светских тенисера.

У мечу Новака Ђоковића и Филипа Колшрајбера није било много неизвесности, а најбољи тенисер света дошао је готово рутински до победе и пласмана у треће коло, тј. четвртфинале турнира после само сата игре.

Равноправан дуел је трајао до средине првог сета, када Новак Ђоковић долази до две брејк шансе од којих другу претвара у предност за 4:2, а потом сигурном игром одржава предност и осваја први сет са 6:3.

У другом сету ситуација је већ на старту била много другачија, јер Ђоковић на првом сервис-гему противника прави брејк, што понавља и на његовом другом сервис-гему за брзих 3:0, а потом није било неизвесности о исходу овог дуела.

Резултат другог сета био је 6:1.

Ђоковићу је ово 12. победа у дуелима са Филипом Колшрајбером, који је само два пута успевао да надигра нашег тенисера.

У трећем колу, односно четвртфиналу турнира у Дубаију, противник Новака Ђоковића биће Рус Карен Хачанов, 17. тенисер на листи, који је надиграо Аустријанца Дениса Новака са 2:0 (6:3, 6:4).

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here