Mesto za reklamu

24.07.2019.

Кошаркаш Црвене звезде Огњен Кузмић успешно се опоравља након тешке саобраћајне несреће, а данас се први пут обратио јавности. Хвала свима од срца за бригу коју су исказали од тренутка када сам доживео и преживео тешку несрећу, поручио је Кузмић путем клупског сајта.

Центар Звезде Огњен Кузмић успешно се опоравља после тешке саобраћајне несреће коју је доживео пре 10 дана и од понедељка се налази на одељењу интензивне неге Ургентног центра у Београду.

Како наводе црвено-бели на свом сајту, опоравак Огњена Кузмића иде најбољим могућим током, њихов првотимац се нормално храни, комуницира са околином, али лекарски конзилијум и даље инсистира на максималном опрезу.

Представници клуба су и у среду обишли Огњена Кузмића, који у врло добром расположењу чека даљи опоравак и скори излазак из болнице.

„Желео сам овом приликом да се захвалим свима који су бринули за мене након свега што сам доживео и проживео. На првом месту председнику клуба и свима из Црвене звезде, лекарима и целом тиму на челу са докторима Башчаревићем и Олујићем, медицинским сестрама, осталим докторима, министру здравља Златибору Лончару који се такође много заложио за мене, лекарима у Бањалуци — доктору Ђајићу, свим мојим саиграчима, бившим и садашњим, саиграчима из репрезентације, селектору Ђорђевићу и наравно, пуно хвала навијачима моје Црвене звезде који су бринули за мене, слали ми подршку и преко мојих најближих, преко клуба и на крају и са оним транспарентом на утакмици који ме заиста погодио у срце. Хвала свима, извињавам се ако сам некога изоставио, толико тога се догодило у само 10 дана. На мени је сада да се опоравим потпуно слушајући докторе, осећам се добро и идемо напред!“, рекао је Кузмић, који ће и наредне дане провести на опоравку у Ургентном центру у Београду, пренео је јавни сервис.

О наставку опоравка Огњена Кузмића клуб ће, како наводи, редовно обавештавати јавност.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here