Mesto za reklamu

13.04. 2019.

Вучић: Да завршимо тужну сагу о њиховим великим ‘успесима’: Ово њихово ће данас да прође, могу да поставе шаторе, да прљају Београд и ништа више! Неће они да заузму ништа! Крену ли у насиље – БИЋЕ ЗАУСТАВЉЕНИ!

Председник Србије је истакао да верује у разум појединих лидера опозиције и у њихову жељу да не губе политичке поене, те је сигуран да се данас на најављеном скупу ништа спектакуларно неће догодити. Каже да Србија неће толерисати насиље, те ће полиција једино у случају насиља и интервенисати. Очекује огроман број људи на скупу “Будућност Србије” у Београду 19. априла и најављује ново повећање плата и пензија, те и то да ће Србија постати најмоћнија у овом делу региона по питању висине плата и пензија.

Говорећи о датуму на који се данас одржавају протести, председник Србије Александар Вучић каже да нису добро изабрали датум, али и да данас ничега неће бити.

– Неће постићи ништа сем вике, дреке и буке. Ја ћу данас бити на свом радном месту и жао ми је што су ноћас приређивали насиље одборницима који су изабрани од стране народа – каже Вучић за Пинк.

Подсећа да су у Параћину умирали од смеха човеку којем је позлило, те да то само говори да су неспособни да трпе другачије мишљење. Каже да нема проблем са тим да се данас окупе, да дођу из целе Србије, а демократска Србија, како каже, окупиће се за шест дана у Београду.

– Желимо Србију која неће да пребија новинарке, жене, која неће да ломи по граду, да скида саобраћајне знакове… Они избацују одборнике јер не могу да трпе да ти људи, које је народ изабрао, седе на том месту. Ти људи никога нису угрожавали, а онда су дошли хулигани и батинаши да их избаце напоље – каже Вучић.

„Српска стварност“ / ТВ Пинк /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here