Mesto za reklamu
  1. 01. 2020.

Кошаркаши Партизана савладали су као гости екупу Трента са 83:58, чиме су стигли и до друге победе у топ 16 фази Еврокупа. Црно-бели у првој четвртини стигли до двоцифрене предности, коју су до краја меча само увећавали. Свој деби имао је и Џејмс Мајкл Макаду, последње појачање Партизана. Следећи меч изабраници Андрее Тринкијерија играју наредног уторка, у гостима против Дарушафаке.

Кошаркаши Партизана забележили су и другу победу у Групи Е топ 16 фазе Еврокупа, пошто су у Италији убедљиво савладали екипу Трента са 83:58.

Црно-бели су противнику већ у првој деоници ставили до знања да се кући не враћају без победе, па су у првих 10 минута стигли до двоцифрене предности – 24:12.

Екипа Андрее Тринкијерија фантастично је шутирала у првом полувремену, док је одбрана била веома агресивна. На велики одмор Партизан је отишао са предношћу од 47:28.

Тренто је покушао у трећој деоници да смањи предност, али су црно-бели, иако офанзивно нису били на свом нивоу, “затегли” одбрану и потпуно осујетили све нападе противника.

У последњој четвртини, у којој је дебитовао и Џејмс Мајкл Макаду, Партизан је додао гас и стигао до убедљивог тријумфа, другог у топ 16 фази.

Најефикаснији у екипи Партизана били су Раде Загорац и Маркус Пејџ (тројке 3/4) са по 11 поена, док су по девет додали Јарамаз, Јанковић (девет скокова), Томас и Трифуновић.

У екипи Трента истакао се Џејмс Блекмон са 12 поена, док су по десет постигли Крафт и Мијан.

У трећем колу Групе Е, Партизан наредног уторка гостује у Турској, код Дарушафаке, док ће Тренто угостити екипу Виртуса.

Партизан је први на табели са два тријумфа, Тренто последњи са два пораза, док се нешто касније састају Виртус (један пораз) и Дарушафака (једна победа).

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here