Mesto za reklamu

03.01.2019.

Председник СЛС-а Слободан Петровић позвао званичнике Србије да образложе због чега су он и његов партијски колега Бобан Станковић задржавани више сати на прелазу Мердаре.

У просторијама Самосталне либералне странке, у Грачаници,  одржана је ванредна конференција за новинаре на којој је говорио лидер странке СЛС.

Слободан Петровић, председник странке и посланик у Скупштини Косова, затражио је од званичника државе Србије да образложе због чега су он и његов партијски колега Бобан Станковић, потпредседник СЛС-а и заменик министра омладине, културе и спорта у Влади Косова,  задржавани више сати на прелазу Мердаре.

Подсетио, је да је 8. децембра најпре он био задржан на прелазу Мердаре где су га, испитивали припадници МУП-а Србије, а потом и припадници БИА. Образложење, како каже, још није добио. Потом је јуче на Мердару био задржа Бобан Станковић, где је био испитиван од припадника БИА Републике Србије,  након чега је пуштен.

“Док се криминалци шетају нико их не дира, чак имају и пратњу, а обичан народ има проблема са онима који би требали да нас штите. Шта да очекујемо од оних који су са друге стране закона“, запитао се Петровић.

Станковић није присуствовао данашњој конференцији јер је, након испитивања на Мердару, јуче наставио пут ка Централној Србији.

 „Српска стварност“ / Радио К и М /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here