Mesto za reklamu
  1. 03. 2020.

Вести о активностима које чине да нам живот буде лакши:

Исплата другог дела пензија за фебруар почиње данас. Народна банка Србије дала је инструкције како да старији од 65 година, којима је због епидемије коронавируса кретање забрањено, дођу до својих пензија.

Почела је испорука квасца произведеног у Србији трговинама и пекарама. Квасац ће моћи да се купи у следећим продајним ланцима и маркетима: “Делезе”, “Гомекс”, “PerSu”, “Арома маркети”, ДИС, “Дима Велика Плана”, “Подунавље Бaчка Паланка”, “Еуропром Ваљево”, “Микромаркет”, као и у “Лидлу”.

Влада Србије донела је решење којим је 2,2 милијарде динара пренето Министарству финансија на име трансфера Републичком фонду здравственог осигурања ради ублажавања последица болести Kовид-19, објављено је у Службеном гласнику.

Још један авион “Ер Србије” вратио се ноћас из Париза, а полетео је авион за Истанбул одакле ће вратити српске држављане. Током дана други авион ће ићи у Ларнаку и у повратку покупити путнике из Солуна, наводи министар спољних послова Ивица Дачић.

Министар здравља Златибор Лончар апелује још једном на грађане да буду без контаката, код својих кућа и да послушају савете стручњака.

Две бебе које су заражене коронавирусом су добро, без икаквих проблема, наводи Лончар за РТС.

Током уторка, забележен је и први случај заразе у Влади Србије, док су на територији Косова и Метохије заражене 63 особе.

Од коронавируса до сада је излечено 15 особа, међу којима и једна девојка која болује од дијабетеса.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here