Mesto za reklamu

30.12.2018.

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је децу из три основне школе са Косова и Метохије, поделио им новогодишње пакетиће и поручио им да ће Београд и Србија бити увек уз њих.

“Велико хвала што са родитељима чувате српско име и презиме на Косову и Метохији”, рекао је председник Вучић обраћајући се школарцима из Грачанице, Бабиног Моста и места Сушица, које је данас угостио у згради Генералног секретаријата председника Републике.

Председник Вучић је навео да Србија у Грачаници, али и другим местима на Косову и Метохији, спроводи инфраструктурне пројекте, да у Бабином Мосту гради нову школу, што је сада мало отежано због такси које је Приштина увела.

“Драга децо, наш посао је да будете што чешће овако насмејани као што сте данас, да градите и имате своју будућност на Косову и Метохији и да увек осећате помоћ и подршку од свих нас који живимо у другим деловима Србије. Ово је ваш главни град, ваша земља. Једну имамо и треба да је чувамо”, поручио је председник Вучић деци са Косова и Метохије честитајући им Нову годину и Божић.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here