Mesto za reklamu
  1. 03. 2019.

Министарка правде у Влади Републике Србије Нела Кубуровић изјавила је данас, реагујући на изјаву представника привремених власти у Приштини Абељарда Тахирија, да српски органи нису и неће скривати злочинце и убице.

“Једину кривицу коју сноси председник Србије Александар Вучић јесте његово стрпљење, хладна глава и одлучан став да на све провокације из Приштине одговара мирним тоном, без претњи и без позива на насиље.

Српски органи нису и неће скривати и прикривати злочинце и убице, као што то раде овековечени злочинци ОВК, попут Тачија, Харадинаја и Весељија, огрнути у рухо такозваних косовских политичара.

Нема сумње, у једном су у праву, а то је да сигурно постоји политичка позадина убиства Оливера Ивановића, јер да није тако, приштински органи никада не би одбили формирање заједничког истражног тима са Тужилаштвом за организовани криминал у Београду, никада не би одбили да проследе чауре са места убиства, и не би им требало неколико месеци да проследе Записник са увиђаја.

Такозвани косовски органи ниједну замолницу за достављање информација у вези са наводном истрагом против Милана Радоичића нису доставили Београду, из чега се види правна и чињенична основаност њихових оптужби”, наводи се у изјави министарке правде.

„Српска стварност“ / србија.гов.рс /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here