Mesto za reklamu
  1. 03. 2020.

Српска народна партија и СПО потписали су коалициони споразум са Српском напредном странком о заједничком учешћу на предстојећим парламентарним изборима.

Председник СНП Ненад Поповић поручио је да је уверен да ће заједничка изборна листа “Александар Вучић-за нашу децу” остварити убедљиву победу.

“Уверен сам да ће листа остварити убедљиву победу како би се очувао територијални интегритет Србије и наше Косово, независна државна политика и самосталност Србије, како би се заштитио српски народ у региону и његове светиње, а кроз културу сећања обележавали дани наших победа и страдања, како никада не бисмо заборавили ко смо били и какви морамо увек бити”, навео је Поповић у саопштењу.

Он оцењује и да је изборни успех те листе једини гарант очувања истински пријатељских и савезничких односа са Русијом и њеним председником Владимиром Путином.

СПО: На изборе са СНС на свим нивоима

Српски покрет обнове (СПО) саопштио је данас да ће на предстојећим републичким и покрајинским изборима, као и у већини општина и градова на локалним изборима, учествовати на листи са Српском напредном странком (СНС).

СНП и СПО су позвали грађане Србије да 26. априла гласају за ту листу истичући да ће тако подржати европски пут Србије и проналажење решења за питање Косова и Метохије.

 „Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here