Mesto za reklamu
  1. 09. 021.

Фудбалери нашег шампиона Црвене звезде победили су екипу Лудогорец, у мечу другог кола Ф групе Лиге Европе резултатом 0:1. Једини гол, и то спектакуларан, постигао је Гелор Канга у 64. минуту меча.

Била је то значајна европска победа Звезде у Бугарској! Иако десеткована коронавирусом, Црвена звезда је успела да дође до значајне победе над Лудогорецем у Лиги Европе.

Прво полувремене завршено је без голова –  0:0. Било је шанси, било је узбуђења, али није било голова после 45 минута игре у Бугарској. Утисак је да је најтрофејнији српски клуб био нешто опаснији и конкретнији ривал.

Звезда је повела са један нула у 64 минуту игре сјајним голом, након што је на центаршут Милана његов имењак Павков спустио лопту до Гелора Канге, а овај снажним шутом послао лопту у ракље немоћног Кахлине.

Француски арбитар је меч и продужио за пет минута… али до промене резултата није дошло. Звезда је била победник меча са 1: 0.

Два тима су почели утакмицу у следећим саставима:

Лудогорец: Кахлина – Сисињо, Пластун, Вердан, Пинас – Бађи, Гонкалвес – Текпетеј, Сантана, Са – Сотириу.

Црвена звезда: Поповић – Гобељић, Панков, Ераковић, Родић – Саного, Срнић – Бен, Канга, Иванић – Диони.

Црвено-бели су овај меч ушли после тријумфа у првом колу против Браге (2:1).

Проблем тренеру Дејану Станковићу у овој утакмици направила је ситуација са повредама и случајевима заразе играча коронавирусом.

Због тога су меч пропустити стандардни првотимци Милан Борјан, Александар Катаи, Александар Драговић и Милош Дегенек, па је наступио тим који се ипак доказао.

 „Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here