Mesto za reklamu
  1. 03. 2022.

Хокејашице Србије освојиле су сребрну медаљу на Светском такмичењу у Београду. То је уједно било и прво учешће женске хокејашке репрезентације на једном таквом такмичењу.

Београд је прошлог викенда био домаћин на Светском првенству у женском хокеју на леду. Наше девојке искористиле су указану прилику и оствариле значајан резултат. Хокејашице српске репрезентације освојиле су сребрну медаљу, а само учешће на овом светском шампионату веома је значајну за историју нашег женског хокеја на леду.

“Било нам је много лепо и драго нам је што ћемо бити део прве женске репрезентације у хокеју на леду и што ћемо ући у историју пре свега и драго нам је што смо успеле да се спојимо из Суботице, из Београда и да се упознамо и са тимом из Израела и са тимом из Естоније и тимом из Босне и негде видели да има још девојака широм света које играју хокеј”, казала је Тамара Радовић, репрезентативка Србије у хокеју на леду.

Прво учешће женске хокејашке репрезентације на једном оваквом такмичењу остаће записано у историји нашег женског хокеја на леду. Уз труд и рад репрезентације и у наредном периоду очекујемо успешне резултате.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here