Mesto za reklamu
  1. 05. 2019.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић је рекао да увек покушава да представи Србију у најбољем могућем светлу и да се понекад пита да ли треба да се укључи у политику или ствари у тенису које нису само у вези са игром.

“Све што радим, радим савесно и одговорно. Целог себе улажем у то. Не знам да радим ствари на пола. Увек покушавам да помогнем и да представим своју државу на најбољи нацин. Када сретнем људе у Србији, ја разговарам са њима, али не желим да се ограничим само на своју земљу, да волим само њу, а да мрзим остале”, рекао је Ђоковић за Екип.

Српски тенисер говорио је и да жели мир у свету, а на питање да ли је његово словенскопорекло утицало на карактер, истакао је да сви ми имамо генетску меморију.

“Постоје разлози због чега смо рођени на неком месту у неко време. Моји корени су утицали на мој развој и тенис. Растао сам током рата, под бомбама. Морао сам да се борим два пута да бих устао. На крају, срећан сам што сам доживео сва та искуства. То не бих рекао у то време, било је одвратно”, закључио је Ђоковић.

„Српска стварност“ / Екип, Агенције /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here