Mesto za reklamu
  1. 06. 2020.

Директор Адрија тура Ђорђе Ђоковић изјавио за РТС  да се припреме за почетак спортско-хуманитарног турнира у Београду приводе крају. Очекује се посета од 4800 гледалаца.

Брзина продаја улазница показала је колико се српска публика ужелела тениса.

Први контигент од 1000 улазница продат је за седам, а други за само пет минута. Укупно 12 минута за 2000 улазница.

“Помало смо изненађени, очекивали смо велико интересовање, долазе велике звезде. Хвала свима који су купили карте, ово је хуманитарни догађај пре свега и хвала свима”, рекао је директор турнира Ђорђе Ђоковић.

“Радови су у току, близу смо краја, очекујемо до 4800 седећих места, све у складу са прописима Владе Србије”, рекао је Новаков млађи брат.

Адрија тур почиње у петак, а трајаће до недеље.

“Церемонија отварања је у петак, пре свега ми имамо турнир тениског савеза који се одиграва током целе недеље, а у петак отварамо програм са женским финалом, потом следи и мушко, а победници иду на Адрија тур. Од 16 часова почиње церемонија отварања са Јеленом Јанковић, Новаком Ђоковићем, Олгом Даниловић, Ненадом Зимоњићем и свим осталим звездама.”

За оне који нису успели да обезбеде карту позитивна околност је што ће улаз у комплекс на ТЦ Новак бити бесплатан за све током турнира.

Самим тим, љубитељи спорта моћи ће да осете део атмосфере Адрија тура, да уживају у програмима “тениског села” на Дорћолу по узору на највеће АТП турнире, као и да прате мечеве на великим екранима који ће бити постављени по тениском центру.

“Ми смо у склопу центра направили село за посетиоце, где је улаз слободан, на располагању су храна и пиће, видео бим уживо пренос са централног терена, очекујемо велики број људи ту, јер ће се Новак и остали тенисери ту дружити са свима. Велики посао одрађен је за кратак временски рок и сигуран сам да ће публика уживати”, закључио је Ђорђе Ђоковић.

„Српска стварност“ / РТС /

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here