Mesto za reklamu

25.01.2019.

Славни холивудски глумац Џони Деп стигао је у Београд, где ће снимати филм „Минимата“ у режији Ендруа Левитаса, објавила је продукцијска кућа „Ворк ин прогрес“.

Славни глумац је стигао у Београд, а смештен је у пентхаусу у једном од престоничких луксузних хотела. Снимање сцена филма “Минамата” у Београду није почело, већ ће данас бити пробе како би се уверили да је све у најбољем реду.

Славни глумац започео је снимање филма у Јапану, а бави се животном причом легендарног фотографа Јуџина Смита,  који је разоткрио тровање живом становника јапанског града Минамата, које је проузроковано испуштањем тешких метала.

Директор куће „Ворк ин прогрес“ Александар Тадић је најавио да ће снимање трајати седам недеља, а да ће од тога недељу дана провести на црногорском приморју. Део сета ће морати да се гради у студију, јер се ради о специфичном периоду и радња се делом дешава у Њујорку, а делом у Јапану.

Тадић још увек не зна да ли ће неко од српских глумаца бити ангажован, али истиче да се све ређе дешава да се неки страни филм снима у Србији, а да се не ангажују домаћи глумци и да очекује да ће у филму „Минимата“, 80 одсто екипе чинити наши глумци и статисти.

Деп је први пут био у Београду 1992. године, када је чак и свирао са Партибрејкерсима у СКЦ-у, а затим је 2010. дошао на Мећавник, у посету Емиру Кустурици.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here